Start Kontakta oss

Kontakta oss

Teamet bakom Sustainable Business Bridge består av det här gänget från Energikontor Norr och Win. Välkommen att kontakta oss!

Inger Edlund Pedersen

Inger Edlund Pedersen | Projektledare

Energikontor Norr

Inger kombinerar hållbarhetsomställning och affärsutveckling, hon har jobbat med utvecklingsfrågor från regional nivå ned till det enskilda företaget i en rad olika branscher. Från besöksnäring, dataspel och gruvnäring till att fokusera på energi- och hållbarhetsfrågor hos Energikontor Norr. 

Patrik Rydén

Patrik Rydén | Affärsutveckling

WIN

Patrik arbetar som projektledare på WIN Energy och är engagerad inom Sustainable Business Bridge projektet bland annat med företagskontakterna. Han har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med innovationer och utvecklingsprojekt och ser fram emot att utveckla plattformen tillsammans med de andra.

Monica Kutics Normark

Monica Kutics Normark | Affärsutveckling

Energikontor Norr

Monica är affärsrådgivaren som har jobbat med utveckling av både individer och organisationer i olika former, allt från startuprådgivning till scale up-rådgivning för företag som ska ta nästa steg i sin utveckling. Monica har erfarenhet från flertalet branscher, bemanning, IT och sociala kooperativ.

Peter Jonsson

Peter Jonsson | Affärsutveckling

Energikontor Norr

Peter jobbar som regional utvecklingsledare, projektledare och energisakkunnig hos Energikontor Norr med stort engagemang för systemomställningen. Inom ramen för Sustainable Business Bridge fokuserar Peter på företagskontakter och scoutar ständigt efter företag nya innovativa hållbarhetslösningar.

Sofia Sjödin

Sofia Sjödin | Kommunikation och affärsutveckling

Energikontor Norr

Sofia har erfarenhet från både bank- och restaurangvärlden, hon är lösningsorienterad, strukturerad och nyfiken. Egenskaper som kommer väl till pass när hon jobbar med två viktiga delar i Sustainable Business Bridge, kommunikation och affärsutveckling.

Stina Sundén Jansson

Stina Sundén Jansson | Kommunikation

Energikontor Norr

Stina är vår kommunikationsstrateg, hon har jobbat med kommunikation i olika former, tar saker från start till mål samt bidrar med kreativitet, text och en fin känsla för färg och form. Hon har flerårig erfarenhet av regional utveckling i olika former, från turismnäringen till näringslivsutveckling.

Emmelie Nietsche

Emmelie Nietsche | Event och kommunikation

WIN

Emmelie är vår Event Manager, med över 25 digitala event arrangerade för WIN på 12 månader har hon hanterat de flesta utmaningarna som kan uppstå. Hon är en strukturerad kreatör med känsla för detaljer som har bred erfarenhet från yrken som frisör, fångvaktare och behandlingspedagog.

Andreas Johansson

Andreas Johansson | Energisakkunnig

Energikontor Norr

Andreas Johansson, energisakkunnig på Energikontor Norr. Sinne för detaljer, statistik och fakta av alla slag. Andreas roll i Sustainable Business Bridge är att stötta företag och organisationer i energifrågor och hjälpa till att utvärdera alternativ för hållbarhetsomställning.

Jessica Nilsson

Jessica Nilsson | Ekonomi

Energikontor Norr

Jessica jobbar som Controller på Energikontor Norr och sköter den ekonomiska rapporteringen till finansiärerna i projektet. Jessica har tidigare jobbat som Ekonomiansvarig, Redovisningsekonom och Lönehandläggare. Hon har nära till skratt och får lätt med sig hela gruppen i en positiv stämning.

Följ vårt arbete

Välkommen att följa med och hålla dig uppdaterad om vår satsning